Menu
EUR
Waarom kiezen voor een maatwerk vloerkleed?

Waarom kiezen voor een maatwerk vloerkleed?

Door: Sven Westerhuis Reacties: 0

Het uitzoeken van een vloerkleed kan soms erg lastig zijn. Je moet rekening houden met verschillende factoren zoals: het formaat, structuur, de kleur en het materiaal. In de meeste gevallen valt een vloerkleed vaak wel binnen de standaard formaten, maar soms heb je ook een afwijkende maat nodig en dan kom je toch echt uit op een maatwerk vloerkleed. Kleed.nl is de vloerkledenwinkel gespecialiseerd in maatwerk vloerkleden. In deze blog leggen we je precies uit waarom jij het beste voor een maatwerk vloerkleed kan kiezen. Lees je mee?

Wollen vloerkleed Diamante 08 - De Munk Carpets

 

De voordelen van een maatwerk vloerkleed

 

Een vloerkleed op maat laten maken heeft vele voordelen. Bij Kleed.nl verkopen we maatwerk kleden van grote merken zoals: Brinker, De Munk Carpets, Mart Visser en Eva Interior. Deze vloerkleden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaan daardoor een stuk langer mee dan andere vloerkleden. Dit zijn voornamelijk vloerkleden van wol, viscose, zijde, polyester of katoen. 

In tegenstelling tot een standaard vloerkleed dat vaak binnen enkele jaren weer vervangen moet worden, gaat een op maat gemaakt kleed lang mee. De duurzaamheid wordt niet alleen bepaald door het gebruikte materiaal, maar ook door de expertise van de makers. Zij controleren het gehele productieproces van elk vloerkleed tot in de puntjes. Hierdoor weten zij altijd de beste kwaliteit te leveren.

Een ander groot voordeel van een maatwerk karpet is dat de keuze ontzettend groot is. Hierdoor is er voor iedereen wel een passend model. Elk merk dat wij verkopen heeft een groot assortiment aan producten in verschillende structuren, kleuren en vormen.

Wollen vloerkleed Vicenza 261 - Eva Interior

 

Een vloerkleed in alle vormen en maten

 

Bij de keuze van een vloerkleed is de vorm ook zeer belangrijk. Want niet elke vorm past in elke woonruimte. Zo kan je gaan voor een rechthoekig kleed, een rond vloerkleed, een ovaalvormig vloerkleed of misschien wel een organische vorm. Bij de meeste maatwerk kleden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kijk ook naar de rest van de meubels die je in de ruimte hebt staan. Zo doe je vaak een rond kleed onder een ronde tafel en een rechthoekig kleed onder een rechthoekige tafel. Belangrijke meubels die je goed moet meenemen bij de keuze van een vloerkleed zijn:

  • Bank
  • Tafel (vorm)
  • Stoelen
  • Andere woonaccessoires

Wollen vloerkleed Bergamo 07 - De Munk Carpets

 

Prijs kwaliteit verhouding

 

Over het algemeen zijn maatwerkkleden een stuk duurder dan vloerkleden uit het vaste assortiment. Door verschillende factoren wordt de prijs van een maatwerk kleed bepaald. Dit zijn de factoren die voor het grootste gedeelte de prijs bepalen.

  • Materiaal en de hoeveelheid
  • Productieproces
  • Land van herkomst
  • Merk
  • Kwaliteit
  • Structuur
  • Vorm

Aan het uiterlijk van de maatwerkkleden is ook te zien dat het van goede kwaliteit is. Ook is het te voelen aan de maatwerk karpetten, die vaak lekker zacht en comfortabel aanvoelen. Mocht je vragen hebben over de kwaliteit of prijzen van onze collecties? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wollen vloerkleed Bergamo 11 -  Eva Interior

 

Service van Kleed.nl

 

Bij Kleed.nl is service de top prioriteit. Wij willen de klant zo goed mogelijk helpen bij het maken van de keuze, voor een maatwerk kleed. In onze showroom in Leeuwarden hebben we van alle merken stalen liggen. Ook hebben we een aantal modellen in het groot op voorraad liggen. Dit zijn dan vaak standaard formaten, zoals 200x300cm of 170x240cm. In onze winkel staan altijd onze medewerkers voor je klaar om je advies en informatie te geven.

Het is ook mogelijk om een staal of stalen mee te nemen op bruikleen. Je kan dan een aantal stalen uitkiezen en meenemen om thuis te bekijken. Zo kan je meerdere modellen en kleuren met elkaar vergelijken. Want thuis ziet zo'n staal er altijd net wat anders uit, dan bij ons in de showroom. De stalen zijn ook te bestellen via de website.

Showroom: Douwe Tammingawei 34, Leeuwarden 8914BK.

[products=blog_maatwerk_kleden]

 

 

Recente artikelen

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »